Loading
Premium Figure Imports
Kida79
Senaste inloggning 19 timmar sedan • Gick med 9 år sedan24,292 visningar (2,784)

Figurer44

Media1

Kommentarer21

Köszi a jelölést! ^^
3 år sedan
Köszönöm szépen a Fav-ot! ♥
8 år sedan
Szia! Kösz a visszaigazolást! :)
8 år sedan
Kida79Boldog Születésnapocskát :)))
Köszönöm szépen! :)
8 år sedan
http://myfigurecollection.net/image/Kida791324141695.gif

Boldog Karácsonyt mindenkinek! Merry Christmas!!!
8 år sedan
Kida79Szióka!

Hogy vagy? Remélem jól:)Gondoltam szólok ,hogy Holdfény honlapján láttam ezt a figurát (ITEM #61728),hogy rendelhető,egész jó árban szerintem.Remélem sikerül beszerezned.Tekken-es Christie-t meg elvileg tud AL rendelni én most írtam nekik ,hogy nekem kell egy,de még várom a válaszuk. Remélem tudtam segíteni.puszi:Patti


Szia! :)
Oh, én még nem vettem észre. Tényleg jó ára. Habár várok még a megrendeléssel, mert mostanában nem szeretek túl korán rendelni dolgokat, hátha később megbánom. Csak olyat rendelek meg, ami tényleg nagyon kell, és ha később úgy állok anyagilag, akkor berendelek mellé még egy-két apróságot, ha belefér. Ezért várok még vele. De szerintem ha fenn van HF honlapján, akkor valószínűleg a boltban is lesz majd, talán akkor veszem inkább. Sajnos a pénz sok mindenben befolyásol, mivel tanuló vagyok, óvatosan kell bánnom a rendelkezésemre álló összegekkel.

A Tekken Christie-vel is a fenti okok miatt várok. Január még nem kiszámítható, túl sok érdekesebb figu jöhet még akkor.
Az az igazság animeland-to nem annyira csípem az árai miatt. Tudom, hogy okkal kerül minden annyiba amennyiért adják, de ha magamnak egy pár ezressel olcsóbban ki tudom hozni.

Látom, jó sok szépet előrendeltél! :) A Melty annyira cuki :3 mindig nézegetem, annyira helyes, csak még nem tudom befér-e. Meg ha már választanom kell novemberre, akkor már inkább Sora ITEM #72252 ez annyira tetszik, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy befér-e a költségvetésembe.

Holdfényconon remélem összefutunk :) Szombaton megyek, habár szinte egész nap a kártya versenyen leszek, de igyekszem majd Rui és az AL pultja körül legyeskedni!
9 år sedan
Szió!

Sajnos pont kifogtuk a rossz időt nyaralás alatt, de azért jól éreztem magam. :)
Igyekszem majd fényképezni, amint hazahozok egy új figuszt. Meg aztán a blogomat is hanyagolom mostanában, de hamarosan újra bele fogok lendülni a figura ismertetésbe.
Persze, megyek HoldfényConra, AnimeLand pultjánál megtalálsz majd mindkét nap. ^^

Kida79Szió!

Igen, szerencsére most tudok egy-két drágábbat is beszerezni.Mert hát ami szép az ugye drága is (általában) sajna.Most rá álltam arra,hogy egy adott animének,mangának a tetszetősebb karaktereit megszerezem ,vagy legalábbis megprobálom megszerezni(mert hát azért az én kereteim is végesek).Nálad is láttam szép figurákat rendelés alatt,már várom a képeiket.Én is igyekezni fogok időt szakítani a fényképezgetésre.Most probálkozok a photoshop-os trükközésekkel,hátha sikerül valami igazán egyedit alkotni:)
Remélem jól telt a vakációd és jó időd volt.:)Holdfénycon-ra jössz? puszika
9 år sedan
Szióka!
Látom nagyon rákaptál a figuragyűjtésre. :) Igazi szépségeket sikerült megrendelned, csak így tovább!
9 år sedan
Kida79Az istenke éltessen sokáig:) Figurákban gazdag szülinapocskát:) ^-^

Köszönöm szépen. :)) Épp ma érkezett a Lunamaria figuszom! *__*
9 år sedan
Kida79Your website is really cool and intresting:) I see the next review will be Angel Beats! I will watch it:)Have a nice week ^-^

Thank you so much! As you see we recently started the site so theres not that much going on...yet! But yeah we will probably do one of our Angel Beat figurines! The poll isnt done yet but it seems that we probably won't get to much more votes.
9 år sedan
Premium Figure Imports

Om

Level
Kön
Plats
Böcker
Memories of a Geisha,Twilight,Band of brothers,Game of Thrones
Spel
Final Fantasy series,Assassin's Creed
Musik
Funky,Soul,Hip-Hop
Kamera
Sony Cyber-shot
Dator
Macbook Air

Bilder564

Favoritbilder163

Favoriter26

Vänner59

Klubbar30